Prosta delovna mesta

Kulinarik – chef, m/ž, na območju vzhodne Slovenije

Lokacija:

vzhodna Slovenija

Pričetek dela:

Delovne naloge:

  • Delo na terenu na območju od Novega mesta, Celja do Murske Sobote
  • Pomoč kuhinjam pri kuhanju, naročanju, pripravi jedilnikov in menijev za dneve tujih in domačih kuhinj, nadomeščanje vodij kuhinj
  • Planiranje in organiziranje proizvodnega procesa
  • Spoštovanje Haccp pravil in pravil varnosti
  • Občasno testiranje novih izdelkov, kontrola kakovosti po lokacijah
  • Vodenje, razporejanje in interno usposabljanje zaposlenih
  • Enoizmensko delo

Kaj pričakujemo?

  • Izobrazba kuhar, gostinski ali živilski tehnik
  • Izkušnje v organizirani prehrani so prednost
  • Vozniški izpit B kategorije
  • Osnovno znanje orodij MS Office (Word, Excel, Power Point)
  • Odzivnost na hitre spremembe, natančnost, fleksibilnost, komunikacijske sposobnosti
  • Sposobnost prilagajanja, samostojnega in timskega dela

Kaj ponujamo?

  • Zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom
  • Razvoj v uspešnem in naprednem, družbeno odgovornem podjetju
  • Veliko možnosti za izobraževanje in napredovanje
  • Dostop do široke baze znanja

Dovoljujem, da SOVITA d.o.o., Tehnološki park 22a, 1000 Ljubljana zbira, hrani, obdeluje in uporablja vse moje osebne podatke, ki sem jih navedel/navedla v svoji prijavi na razpis za določeno delovno mesto ali sem jih vpisal/vpisala v Sovitino bazo kandidatov za zaposlitev. Strinjam se s Sovitinimi Pogoji zasebnosti pri kadrovanju.

PRIJAVA NA DELOVNO MESTO