Prosta delovna mesta
Kulinarik – chef, m/ž, na območju vzhodne Slovenije
Lokacija:
vzhodna Slovenija
Pričetek dela:
Delovne naloge:
- Delo na terenu na območju od Novega mesta, Celja do Murske Sobote
- Pomoč kuhinjam pri kuhanju, naročanju, pripravi jedilnikov in menijev za dneve tujih in domačih kuhinj, nadomeščanje vodij kuhinj
- Planiranje in organiziranje proizvodnega procesa
- Spoštovanje Haccp pravil in pravil varnosti
- Občasno testiranje novih izdelkov, kontrola kakovosti po lokacijah
- Vodenje, razporejanje in interno usposabljanje zaposlenih
- Enoizmensko delo
Kaj pričakujemo?
- Izobrazba kuhar, gostinski ali živilski tehnik
- Izkušnje v organizirani prehrani so prednost
- Vozniški izpit B kategorije
- Osnovno znanje orodij MS Office (Word, Excel, Power Point)
- Odzivnost na hitre spremembe, natančnost, fleksibilnost, komunikacijske sposobnosti
- Sposobnost prilagajanja, samostojnega in timskega dela
Kaj ponujamo?
- Zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom
- Razvoj v uspešnem in naprednem, družbeno odgovornem podjetju
- Veliko možnosti za izobraževanje in napredovanje
- Dostop do široke baze znanja
Dovoljujem, da SOVITA d.o.o., Tehnološki park 22a, 1000 Ljubljana zbira, hrani, obdeluje in uporablja vse moje osebne podatke, ki sem jih navedel/navedla v svoji prijavi na razpis za določeno delovno mesto ali sem jih vpisal/vpisala v Sovitino bazo kandidatov za zaposlitev. Strinjam se s Sovitinimi Pogoji zasebnosti pri kadrovanju.
PRIJAVA NA DELOVNO MESTO